Adana'da tren kazası nedeniyle hasar gören raylar onarıldı, seferler yeniden başladı

Adana

Adana'da tren kazası nedeniyle hasar gören raylar onarıldı, seferler yeniden başladı

ADANA - Adana'nın Pozantı ilçesinde, iki trenin kazaya karıştığı bölgede hasar gören raylar onarılıp demir yolu hattı seferlere açıldı.

Ankara-Niğde istikameti Pozantı İstasyonu yakınlarında dün arızalanan yük trenini itmek için bölgeye yönlendirilen diğer trenin vagonlara arkadan çarpmasıyla meydana gelen kazayla ilgili çalışmalar tamamlandı.

TCDD'ye ait özel bir vinçle ray üzerinden kaldırılan vagonların civardaki müsait araziye taşınmasının ardından raylarda onarım çalışması yapıldı.

Onarımın ardından demir yolu hattı, tren seferlerine tekrar açıldı.

Ankara-Niğde istikameti Pozantı İstasyonu yakınlarında dün konteyner taşıyan bir trenin lokomotifi arızalanmıştı. Arızalı treni itmesi için başka bir yük treni bölgeye yönlendirilmiş, iteceği trene yaklaştığı sırada duramayan yük treni, arkadaki boş vagonlara çarpmıştı. Kazada makinistler Bilal D. ile Uğur E. hafif yaralanmış, çarpan lokomotif ve 7 vagon hasar görmüştü.



Bölgeden 15.04.2021 12:17:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Valisi Yavuz, trafiğe kapatılan Feke-Saimbeyli kara yolunda incelemede bulundu

2

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Adana İl Kongresi'nde konuştu:

3

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

4

Antalya'da iki otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

5

Antalya'daki Uçansu Şelalesi'nin debisi yağışlardan dolayı arttı

6

Adana'da heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan yolda çalışmalar sürüyor

7

Çağrı Bey sondaj gemisi ilk görev yeri Somali'ye uğurlandı

8

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sürüyor

9

Dörtyol'da ilçesinde göçük altında kalan köpek yavrularını itfaiye ekibi çıkardı

10

Antakya ilçesinde devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı