Adana'da yurt dışına kaçma hazırlığındaki 4 firari FETÖ hükümlüsü yakalandı

Adana

Adana'da yurt dışına kaçma hazırlığındaki 4 firari FETÖ hükümlüsü yakalandı

ADANA - Adana'da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) hükümlüsü, yurt dışına kaçma hazırlığındayken yakalanıp cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari 4 hükümlüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Ekipler, yurt dışına kaçma hazırlığında olduklarını belirlediği 4 kişiyi düzenledikleri operasyonlarla yakaladı.

Hükümlülerden meslekten ihraç polis memurları Mustafa B'nin 7 yıl 6 ay, Cumali T. ve Bilal K. ile serbest meslekle uğraşan Mustafa K'nin de 6 yıl 3'er ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

Hükümlüler işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

Öte yandan, haklarında gözaltı kararı bulunan FETÖ şüphelisi A.K. ve L.L. de operasyonda yakalandı. İki şüpheli, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.



Yurt Dünya 9.06.2023 21:35:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Rönesans Holding'in "Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" yarışması sonuçlandı

2

Sahte alkol gözde geri dönülmez hasarlara yol açabiliyor

3

Peugeot 7. Mardin Bienali'nin ana sponsorluğunu üstlenecek

4

Beyin ve sinir cerrahları Gaziantep'teki toplantıda bir araya geldi

5

Konyaaltı ilçesinde spor kursları başladı

6

GÜNCELLEME - Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki kaçak yapıların yıkımına başlandı

7

Isparta’da bir lisede çevre duyarlılığı sosyal deneyi yapıldı

8

Getmobil Seri A yatırım turunda 22 milyon dolar yatırım aldı

9

AKM'de "Erişilebilir Tiyatro" yeni sezonda da devam ediyor

10

Sahte TOKİ siteleriyle 23 milyon TL vurgun: 19 şüpheli yakalandı