Adana'daki trafik kazasında hayatını kaybeden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Adana

Adana'daki trafik kazasında hayatını kaybeden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

ADANA - İznini geçirmek için geldiği Adana'nın Kozan ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş Hamza Yılmaz'ın cenazesi toprağa verildi.

Çanaklı Mahallesi'nde 5 Eylül'de, otomobille çarpışan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 01 ASD 287 plakalı motosikletin sürücüsü Hamza Yılmaz (25) için Örendere Mezarlığı'nda tören düzenlendi.

Silah arkadaşlarının omuzlarında mezarlığa getirilen Yılmaz'ın cenazesi, kılınan namazın ardından okunan dualarla toprağa verildi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde görev yaptığı ve iznini geçirmek için Kozan'a geldiği öğrenilen Hamza Yılmaz'ın kullandığı motosiklet ile İ.U'nun idaresindeki 01 RM 929 plakalı otomobil çarpışmıştı. Kazada yaralanan Yılmaz, kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
 



Yurt Dünya 7.09.2024 15:24:00 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

2

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

3

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

5

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

6

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

7

Koçfinans 30 yaşında

8

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

9

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

10

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu