Adapazarı’nda Eda ve Metin Özülkü rüzgarı

Adapazarı’nda Eda ve Metin Özülkü rüzgarı

Adapazarı’nda Eda ve Metin Özülkü rüzgarı

Adapazarı Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri doğrultusunda, ünlü sanatçılar Eda ve Metin Özülkü, sevenleriyle bir araya geldi.
Adapazarı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mart ayı kültür ve sanat etkinlikleri her gün yeni bir program ile sergileniyor. Son olarak ünlü sanatçılar Eda ve Metin Özülkü, Orhangazi Kültür Merkezi’nde (OKM) sevenleri ile buluştu. Programa, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, eşi Elveda Işıksu, başkan yardımcıları Hilmi Kızılcık ile müzikseverler katıldı. Sanatçıların seslendirdiği şarkılara eşlik edilen program ise yoğun ilgi gördü.
Programın sonunda sanatçılara teşekkür ederek hediye takdim eden Başkan Mutlu Işıksu, “Orhangazi Kültür Merkezi’miz, kültürün ve sanatın merkezi olarak hemşehrilerimizin yoğun ilgisiyle birbirinden güzel birçok programa ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu güzelliği hep birlikte yaşıyor, yaşatıyoruz. Şarkılarıyla bizlere özel bir akşam yaşatan sanatçılarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Kültür ve sanatla, nice güzel buluşmalar dileğiyle” dedi.


Güncel 26.03.2022 11:00:23 0

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası