Adilcevaz’dan İsveç’e kınama

Adilcevaz’dan İsveç’e kınama

Adilcevaz’dan İsveç’e kınama

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde bir araya gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in yakılmasından dolayı İsveç’i kınadılar.
TÜRŞAD-Ziraat Bankkart voleybol maçının ardından bir araya gelen sivil toplum kuruşu temsilcileri, İsveç’te yaşanan duruma tepki gösterdi. Türkiye Turizm Platformu (TUYAP) Bitlis İl Başkanı Cengiz Şahin’in İsveç’i kınamasının ardından Diyanet-Sen Bitlis İl Başkanı Behzat Durak Kur’an-ı Kerim okudu.
Doğu ve Güneydoğu Eğitime Destek Genel Koordinatörü Kadir Köstekçi ise batılın yıkılmaya mahkum olduğunu belirterek, “Terörist sevici İsveç’te Türkiye Büyükelçiliği önünde kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in yakılmasını lanetliyor ve şiddetle kınıyoruz" dedi.


Güncel 22.01.2023 16:40:17 0
Anahtar Kelimeler: adilcevaz’dan isveç’e kınama

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı

2

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

3

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

4

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

5

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

7

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

8

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

9

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

10

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı