Adıyaman’da yıpranan yollar onarılıyor

Adıyaman’da yıpranan yollar onarılıyor

Adıyaman’da yıpranan yollar onarılıyor

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, depremin olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için şehir genelinde yol yenileme ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor.
6 Şubat tarihinde meydana gelen depremden en çok etkilenen illerden olan Adıyaman’da hayatın normale döndürülmesi için deprem sonrası çalışmalarını yoğunlaştıran Adıyaman Belediyesi, şimdi de hasar gören yollardaki tahribatı ortadan kaldırıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren sorumlular, depremden dolayı şehir genelinde hasar gören yollardaki tahribatı ortadan kaldırarak, vatandaşların rahat ve güvenilir bir şekilde ulaşımını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.
Yetkililer konuşmasının devamında, “Ekiplerimiz depremden kaynaklanan bozulma ve çökmeleri ortadan kaldırmak için kent merkezindeki tüm cadde ve sokaklarda yol onarım ve iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde bozulan tüm yolları onararak vatandaşlarımıza rahat bir ulaşım imkanı sağlayacağız” diye konuştu.


Güncel 15.05.2023 15:56:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

2

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

3

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

4

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

5

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

6

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

7

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

8

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

9

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

10

Futbol: Trendyol 1. Lig