Adliye yolunda pes dedirten sözler: “Ulaşabileceğimiz en yüksek tepe, Gayrettepe”

Adliye yolunda pes dedirten sözler: “Ulaşabileceğimiz en yüksek tepe, Gayrettepe”

Adliye yolunda pes dedirten sözler: “Ulaşabileceğimiz en yüksek tepe, Gayrettepe”

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yakalanıp adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri, karşısında kameraları görünce “Ulaşabileceğimiz en yüksek tepe, Gayrettepe” diyerek ilginç sözler sarf etti. Yağma ve yaralama suçuna karışan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Süleymanpaşa ilçesine bağlı Aydoğdu Mahallesinde marketten yağma ve kasten yaralama ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi. Kısa sürede olay mahalline giden polis ekipleri, yağma ve yaralama olayına karışan D.E. ve R.Ç. adlı 2 kişiyi yakalarken, yaralı 2 kişi ise 112 Acil Sağlık Ekiplerince hastaneye kaldırıldı. D.E. ve R.Ç. emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.
Şüpheliler adliyeye sevk edilirken karşısında kameraları gören bir şüphelinin söylediği sözler pes dedirtti. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri “Ulaşabileceğimiz en yüksek tepe, Gayrettepe” diyerek ilginç sözler sarf etti. Şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edilerek mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeye çıkarılan her iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Yurt Dünya 30.09.2021 15:48:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Silifk'de LGS'ye yönelik "Öğretmen Çalıştayı" başladı

2

Türk cerrahlar kalp damar alanındaki tecrübelerini eğitimlerle yurt dışına da taşıdı

3

Hatay'da otogarda bulunan 100 kilogram bozulmuş kabak tatlısı imha edildi

4

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmalara FETÖ müdahalesiyle ilgili davaya devam edildi

5

Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilgil AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Vodafone Türkiye 2025-26 mali yılı 3'üncü çeyrek sonuçlarını açıkladı

8

ATÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Sözen, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Eriş, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Osmaniye merkezli 6 ilde “yapay zekâlı yatırım” dolandırıcılığı operasyonu: 5 tutuklu