AEDAŞ Batı Akdeniz'de yılbaşı gecesi kesintisiz hizmet verecek

AEDAŞ Batı Akdeniz

AEDAŞ Batı Akdeniz'de yılbaşı gecesi kesintisiz hizmet verecek

ANTALYA - Akdeniz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (AEDAŞ) Batı Akdeniz'de yılbaşı gecesinde hizmet verecek personel sayısını yüzde 25 arttırdı.

AEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, yılbaşı gecesinde artan elektrik talebine yanıt vermek ve olası arızaların önüne geçmek için önleyici tedbirler alındı.

Sahadaki personel sayısında yüzde 25 artışa gidilerek, hizmet bölgesi içerisinde yer alan Antalya, Burdur ve Isparta'da merkezi noktalara 27 taşınabilir jeneratör yerleştirildi.

Abonelerin yılbaşında enerji ile ilgili sıkıntı yaşamaması için 31 Aralık Cuma ve 1 Ocak Cumartesi günlerine yönelik bakım ve yatırım amaçlı çalışmalar da iptal etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AEDAŞ Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu, Antalya'nın yılbaşı, bayram gibi dönemlerde yerli turistler tarafından yoğun ilgi gördüğünü kaydetti.

Müdüroğlu, Batı Akdeniz'de 2,2 milyondan fazla aboneye hizmet verdiklerini belirterek, "Her zaman olduğu gibi yılbaşında da tüketicilerimize kesintisiz hizmet sunmak için görevimizin başında olacağız. Teknolojiye yaptığımız yatırımlarla tüketim değişikliklerini, yük durumlarını ve kesintiye neden olabilecek hareketlerin anlık takibini yapabiliyoruz. Hava tahmini analizlerini dikkate alarak yaşanabilecek kesintilere karşı ekip sayımızı arttırdık ve 24 saat hizmet verebilmek adına destek nöbetçi ekipleri oluşturduk." ifadelerini kullandı.

Yılbaşında planlı kesinti çalışmalarının iptal edildiğini vurgulayan Müdüroğlu, vatandaşları yeni yılını da kutladığını sözlerine ekledi.



Bölgeden 30.12.2021 15:33:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da otomobilin durağa çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

2

Hatay'da ayağına demir korkuluk saplanan kişi yaralandı

3

Hataylı depremzedeler, köy tipi konutlarında ilk bayramlarına giriyor

4

Adana'daki saman balyası yangını söndürüldü

5

Hatay'da ramazan ayının son teravih namazı kılındı

6

Belen'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılı kutlandı

7

Dörtyol'da çocuklar ramazanın maneviyatını camideki etkinliklerle öğreniyor

8

Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

9

Hatay'da restore edilen vakıf eser sayısı 59'a yükseldi

10

Adana'da bir evde silah ve uyuşturucu ele geçirildi