AEDAŞ Isparta’da 400’ü aşkın personelle sahada

AEDAŞ Isparta’da 400’ü aşkın personelle sahada

AEDAŞ Isparta’da 400’ü aşkın personelle sahada

Isparta’da etkili olan kar yağışının ardından tedbirlerini arttıran Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş., 400’ü aşkın personelle sahada görev yaparken, 45 jeneratör ile kritik bölgelere enerji sağlıyor.
Isparta’da 2 Mart Çarşamba günü akşam saatlerinde etkili olan kar yağışının ardından kentte farklı noktalarda kar ve buz yükü nedeniyle enerji hatlarında arızalar meydana geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Isparta’ya gelip gelişmeleri yakından takip ederken Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), TEDAŞ Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonu ile Türkiye’nin farklı bölgelerinde görev yapan dağıtım şirketlerinden gelen destek ekiplerle birlikte 400’ü aşkın saha personeli, 100’ü aşkın araç ve iş makinesiyle enerji hatlarında yaşanan sorunların çözülmesi için personel ve araç sayısını artırarak çalışmalarına devam ediyor.
Konuyla ilgili Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.’den yapılan açıklamada, 45 jeneratör ile bölgede kritik noktalara da enerji sağlandığı belirtilerek vatandaşların mağduriyetini ortadan kaldırmak için bütün imkanların seferber edildiği, tüm ekiplerin 7/24 görev başında olduğu bilgisi paylaşıldı.


Güncel 3.03.2022 22:36:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı