Tarih: 30.11.2020 18:20

AEDAŞ’ın yıl sonuna kadar Isparta’ya yapacağı yatırım 24,3 milyon lirayı bulacak

Facebook Twitter Linked-in

ISPARTA (AA) - Akdeniz Elektrik Dagitim A.S'nin (AEDAS) 2020'de Isparta'ya yaptigi yatirilmalarin toplaminin 24,3 milyon lira olacagi bildirildi.

Antalya, Burdur ve Isparta’da 2,2 milyon aboneye hizmet saglayan AEDAS, kesintisiz enerji için her ilin ihtiyacina özel yatirim çalismalari devam ediyor.

AEDAS Genel Müdürü Bahadir Müdüroglu, yaptigi yazili açiklamada, Kovid-19 salgini sürecinde çalisan, abone ve paydaslarinin sagligi ve güvenligi için her türlü önlemi alarak kesintisiz enerji için sahada olduklarini belirtti.

Sirketin, pandemi nedeniyle erteledigi ya da iptal ettigi herhangi bir yatirimin olmadigini belirten Müdüroglu, Isparta’ya 2020'de agriligi sebeke yatirimlarina verdiklerini vurguladi.

Kentteki yatirimlarda gerilim dönüsümü, enerji nakil hatti, kirsal sebekelerin yenilenmesi ve sehir merkezindeki havai hatlarin yeraltina alinmasi çalismalarina öncelik verdiklerini anlatan Müdüroglu, sunlari kaydetti:

"AEDAS olarak bakim ve onarim çalismalarina da büyük bir önem verdik. Gerek yatirim, gerekse onarim çalismalarini gerçeklestirebilmek için yapilmasi gerekli olan planli kesintileri elektrige en az ihtiyaç duyulan saatlere kaydirmaya çalisiyoruz. Ekiplerimiz gece 00:00-06:00 arasinda yogun bir mesai harciyor."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —