Afrikalı oyuncu George P. Lewis, Sakaryaspor ile deneme antrenmanlarına çıkıyor

Afrikalı oyuncu George P. Lewis, Sakaryaspor ile deneme antrenmanlarına çıkıyor

Afrikalı oyuncu George P. Lewis, Sakaryaspor ile deneme antrenmanlarına çıkıyor

Kadrosuna yeni bir takviye yapmaya hazırlanan Sakaryaspor’un Liberya U20 Milli Takımı’nda forma giyen George P. Lewis’i antrenmanlarda deneyeceği ve beğenilmesi halinde sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Sakaryaspor, Liberya U20 Milli Takımı futbolcusu George P. Lewis’i, Sakarya’ya getirdi. Geçtiğimiz günlerde şehre gelen Lewis, ilk olarak takımın pazartesi günü gerçekleştirdiği idmanda yer aldı. Yönetimin, 17 yaşındaki futbolcuyu antrenmanlarda deneyeceği ve beğenilmesi halinde sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Öte yandan yeşil-siyahlı takım, Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor müsabakasının hazırlıklarını da aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede Teknik Direktör Taner Taşkın gözetiminde Rüstemler Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman, düz koşu ile başladı. İdman, istasyon çalışması ve taktik çalışmalarla devam etti. Sakaryaspor, bu müsabakadan 3 puan alarak evine dönmeyi hedefliyor.


Spor 26.01.2023 14:15:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da üreticiler seralarda zirai don nöbeti tutuyor

2

Antalya'da 4 bin 663 litre sahte ve kaçak alkol ele geçirildi

3

Antalya'da iki ilçede uyuşturucu operasyonu düzenlendi

4

Adana'da don önleyici pervaneler narenciyeler için çalıştı

5

Adana'da itfaiye ekipleri AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

7

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

8

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

10

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda