Afrin'de görevli babasının doğum gününü yamaç paraşütünde kutladı

Afrin

Afrin'de görevli babasının doğum gününü yamaç paraşütünde kutladı

ISPARTA (AA) - Isparta'da yasayan 10 yasindaki Poyraz Öz, Afrin'de astsubay olarak görev yapan babasinin dogum gününü, ilk defa bindigi yamaç parasütünde pankart açarak kutladi.

Babasina sürpriz yapmak isteyen ortaokul ögrencisi Öz, yamaç parasütü pilotu Samet Özata ile Egirdir ilçesindeki Karatepe mevkisine çikti.

Egirdir Gölü semalarinda parasütle uçan Öz, havadayken "Dogum günün kutlu olsun baba. Simdi ben uçuyorum ama ileride de ben seni mutluluktan uçuracagim." yazili pankart açti.

Öz, gazetecilere yaptigi açiklamada, astsubay babasi Aslan Öz'e dogum günü sürprizi yapmak istedigini, ilk uçusunda heyecanli oldugunu söyledi.

Ilk havalandiginda biraz korktugunu ancak daha sonra alistigini belirten Öz, "Babam görevde oldugu için ona sürpriz yapayim dedim, havada pankart açtim. Umarim onu mutlu etmisimdir. Seni çok seviyorum babacigim." dedi.

Yamaç parasütü pilotu Özata ise Afrin'de görev yapan tüm askerlere basarilar dileyerek Poyraz'a yardimci olmak istedigini ifade etti.



Yurt Dünya 13.07.2020 20:42:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da evini yakmak isteyen kişi polis tarafından ikna edildi

2

Trafik kazasında hayatını kaybeden gencin organları 5 hastaya umut oldu

3

Hatay'da 600 çocuk ve ailesi "cami buluşması" etkinliğinde bir araya geldi

4

Hatay'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

5

Garanti BBVA BonusFlaş'ı yeniledi

6

Burdur'da kazada hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

7

Ford Otosan Yeniköy Fabrikası ile "Global Lighthouse Network" ağına katıldı

8

Adana'da iki katlı binada çıkan yangında bir kişi yaralandı

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

10

Anamur'da öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı