Afşin Elbistan A Termik Santrali'nde yüksekten düşen işçinin hayatını kaybetmesi

Afşin Elbistan A Termik Santrali

Afşin Elbistan A Termik Santrali'nde yüksekten düşen işçinin hayatını kaybetmesi

KAHRAMANMARAS (AA) - Elbistan Belediye Baskani Mehmet Gürbüz, Afsin Elbistan A Termik Santrali'nde yüksekten düsen isçinin yasamini kaybetmesine iliskin konunun takipçisi olacaklarini, insan sagliginin ve güvenliginin vazgeçilmezleri oldugunu bildirdi.

Gürbüz, yaptigi yazili açiklamada, üretim ve istihdamin destekçisi olduklarini ancak insan sagligi ve is güvenliginin her seyden önce geldigini söyledi.

Afsin Elbistan A Termik Santrali'nde saglikli bir üretim yapilabilmesi için gerekli tedbirlerin alinmasi gerektigine vurgulayan Gürbüz, "Termik santralinde ölümle sonuçlanan kazalar nedeniyle yetkililerle bir görüsme tesis ettik. Son on gün içinde iki ölümlü kaza bir de agir yaralanma vakasi meydana geldi." ifadesini kullandi.

Insanlarin saglikli bir sekilde istihdam edilmesini istediklerini ifade eden Gürbüz, sunlari kaydetti:

"Termik santralinin A ünitesinde yasanan bu kazalarin tekrarlanmamasiyla ilgili cumhuriyet savciligimiz gerekli incelemeleri baslatti. Biz de yerel idareler olarak vatandasimiz adina konunun takipçisi olacagimizi ifade ediyoruz. Yetkililerle görüsmeler gerçeklestiriyoruz. Gerekli tedbirler ve is güvenligi alindiktan sonra üretimin yapilmasi gerektigine inaniyorum. Bu anlamda buradan su çagriyi yapmak istiyorum. Elbette ki Elbistan'da istihdami önemsiyoruz. Kamu ve özel sektör yatirimlarini destekliyoruz ancak insanimizin sagligi ve güvenligi bizim vazgeçebilecegimiz bir unsur degildir. Bunun önemle takipçisi olacagimizi buradan ifade etmek istiyorum."



Yurt Dünya 27.07.2020 12:18:42 5
galip yılmaz
27.07.2020 20:34:55
insan sağlığını düşünüyorsanız yeni mahalle olan mahallelerdeki ahırları kapatın. özellikle geçit mahallesi iki cami arasındaki ahırlar insan sağlığlını tehdit etmektedir.şikayet ettik bir sonuç bekliyororuz.

Gizem calisani
28.07.2020 08:51:58
Ya başkanım masal okumayın Allah aşkına sen gelip depemize yağan küle tepki bilderemiyorsun kalmış ki iki arkadaşımızın olayını olayını yakindan takip edecekmissin yav he he

Gizem calisani
28.07.2020 08:51:59
Ya başkanım masal okumayın Allah aşkına sen gelip depemize yağan küle tepki bilderemiyorsun kalmış ki iki arkadaşımızın olayını olayını yakindan takip edecekmissin yav he he

Fatih mehmet bostan
28.07.2020 13:28:28
İnsan sağlığını bizim Akbayır mahallesindeki godamanların besi sifliklerinden sineklerinden kokusundan evlerimizde rahat oturamıyoruz en önemli şeyin kanununinsözüyle "Halk icinde mu'teber bir nesne yok devlet gibi,Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.Allah rizasi icin bu konuya ne olur el atın. Saygílar Baskanim.

Mustafa Karataş
28.07.2020 15:19:45
Yorum yapan arkadaslar ne ara biz boyle olduk yaa orada hayatini kaybeden bi emekci arkadasimiz var siz ahirdan sinekten kokudan bahsediyosunuz. Biraz vicdan edin yaa o rada ekmek parasi icin hayatini kaybeden arkadasin anne baba esi cocuklarini bi dusunun yaa ne ara biz vicdanimizi insanligimizi bu kdr kaybetikkk

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da depremlerde hasar alan ve restorasyonu tamamlanan mescit ibadete açıldı

2

Adana'da eğitimlerini tamamlayan 71 acemi er yemin etti

3

Hatay'da evin bahçesinde lahit bulundu

4

Adana'da bir barda ruhsatsız 25 silah ele geçirildi

5

Antalya'da iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada gözaltına alınan 25 zanlı adliyede

6

Aile ve Gençlik Fonu'na depremin merkez üssünde 1981 çift başvurdu

7

Mersin'de dolandırıcılık operasyonunda 20 şüpheli tutuklandı

8

Hatay'da gönüllüler her gün 12 bin kişilik iftar hazırlıyor

9

Muratpaşa Belediye Başkan adayı Manavoğlu, ÇMO'yu ziyaret etti

10

Burdur'da su doldurma sırasında çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı