Afyonkarahisar’da ilk kez su kayağı şampiyonası düzenlenecek

Afyonkarahisar’da ilk kez su kayağı şampiyonası düzenlenecek

Afyonkarahisar’da ilk kez su kayağı şampiyonası düzenlenecek

Türkiye Su Sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Su Kayağı Kulüplerarası Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası Afyonkarahisar Sukay Park ve Su Kayağı Merkezinde yapılacak.
Spor şehri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Afyonkarahisar’da ilk kez Su Kayağı Kulüplerarası Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası müsabakaları düzenlenecek. Müsabakalar 26 Ağustos’ta başlayacak 28 Ağustos’ta ödül töreni ile sona erecek.
Afyonkarahisar’da bütün spor branşlarının canlanması gerektiğini belirten Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Afyonkarahisar’da ilk kez Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak su kayağı müsabakaları düzenliyoruz. Şehrimizde bütün spor branşlarını canlandırmak amacıyla çalışmalarımıza başladık. Bunlardan bir tanesi de su kayağı sporu. Bugün düzenleyeceğimiz teknik toplantının ardından su kayağı Kulüplerarası Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası Sukay Park Su Kayağı Merkezi’nde başlayacak. Tüm Afyonkarahisarlı sporsever vatandaşlarımızı ilk kez düzenlenecek olan bu şampiyonaya davet ediyorum. Katkılarından dolayı Afyonkarahisar Valiliği’ne ve Afyonkarahisar Belediyesi’ne teşekkür ederim. ” dedi.


Güncel 26.08.2022 15:01:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatay'da Ortodoks Kilisesi'nde geleneksel Noel hediyeleri dağıtıldı

3

Adana'da Kıbrıs gazisi Ramazan Kula'nın cenazesi defnedildi

4

Feke ilçesinde köy tipi afet konutlarının yapımı sürüyor

5

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

6

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

7

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

8

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

9

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı

10

Atakaş Hatayspor-Serikspor maçının ardından