Afyonkarahisar’da ‘Zaferin Kadınları’ tiyatrosu

Afyonkarahisar’da ‘Zaferin Kadınları’ tiyatrosu

Afyonkarahisar’da ‘Zaferin Kadınları’ tiyatrosu

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Değerler Hareketi projesi kapsamında Zaferin ve Cumhuriyet’in 100. Yılı anısına Işıklar Balı Sultan İlkokulu’nda öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından hazırlanan ’Zaferin Kadınları’ isimli tiyatro programı gerçekleştirildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Mevlüt Çınar, Şube Müdürü Sezai Keklicek ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, öğrencilerin coşkulu şiirleri ve kadınların ’Zaferin Kadınları’ tiyatro oyunu ile sona erdi.
Sünnetci programa katılmaktan, anneleri ve velilerin bu tür programlarda yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek programda görev alanlara teşekkür etti. Program, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.


Güncel 17.03.2023 10:00:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu