Afyonkarahisar’daki kazada ölenlerin kimlik tespit çalışması sürüyor

Afyonkarahisar’daki kazada ölenlerin kimlik tespit çalışması sürüyor

Afyonkarahisar’daki kazada ölenlerin kimlik tespit çalışması sürüyor

Afyonkarahisar’da 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin de yaralandığı yolcu otobüsü kazasında ölenlerin kimlik tespit çalışmaları devam ediyor. Kazada otobüs şoförünün ise yaralandığı ve tedavisinin devam ettiği bildirildi.
Kaza, Dinar-Çay karayolu Cebitaş rampası mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır’dan Bodrum’a gittiği öğrenilen S.C. idaresindeki 34 SD 7721 plakalı yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada 6 kişi olay yerinde, 2 kişi kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Yaralanan 33 kişi ise ambulanslar ile hastanelere kaldırıldı.
Kazada hayatını kaybeden yeğeninin cenazesini almak için Dinar Devlet Hastanesi’ne gelen Arif Çıkmaz, olayda bir yeğeninin öldüğünü ifade ederek, “Ben Denizli’den geliyorum. Yeğenlerim Urfa’dan gelirken kaza yapmışlar. Olayı duyar duymaz Dinar’a geldik. Allah herkesin yardımcısı olsun, başka diyecek bir şey yok” dedi.
Öte yandan, kazada yaralanan otobüs şoförü ve diğer yaralıların tedavisinin devam ettiği bildirildi.


Yurt Dünya 5.02.2023 14:07:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Valisi Yavuz, trafiğe kapatılan Feke-Saimbeyli kara yolunda incelemede bulundu

2

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Adana İl Kongresi'nde konuştu:

3

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

4

Antalya'da iki otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

5

Antalya'daki Uçansu Şelalesi'nin debisi yağışlardan dolayı arttı

6

Adana'da heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan yolda çalışmalar sürüyor

7

Çağrı Bey sondaj gemisi ilk görev yeri Somali'ye uğurlandı

8

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sürüyor

9

Dörtyol'da ilçesinde göçük altında kalan köpek yavrularını itfaiye ekibi çıkardı

10

Antakya ilçesinde devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı