Afyonkarahisarlı yaralı askerden sevindiren haber

Afyonkarahisarlı yaralı askerden sevindiren haber

Afyonkarahisarlı yaralı askerden sevindiren haber

31 Mayıs’ta Kuzey Irak’ta sürdürülen Pençe Kilit operasyonunda ağır yaralanan Afyonkarahisarlı Piyade Uzman Cavuş Ramazan Şahin’den sevindiren haber geldi.
Afyonkarahisar’ın İhsaniye İlçesi Aşağıtandır köyü nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Ramazan Şahin, Pençe Kilit Harekatında bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan ateş sonucu ağır yaralanmıştı.
Hayati tehlikesi olması sebebiyle Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınarak uyutulan ve ameliyatlar geçiren asker Şahin’in sağlık durumu hakkında bilgi veren Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, yaralı asker Şahin’in bu sabah itibariyle uyandırıldığını ve sağlık durumunun giderek iyiye gittiğini söyledi.


Yurt Dünya 7.06.2022 15:22:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da AK Parti'den iftara yetişemeyen ve trafikte kalan vatandaşlara iftariyelik dağıtımı

2

Hatay'da durdurulan hafif ticari araçta 1 kilo 100 gram esrar ele geçirildi

3

Antalya'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

4

AK Parti Mersin İl Başkanlığınca bayramlaşma programı düzenlendi

5

AK Parti Adana İl Başkanlığı iftar programı düzenledi

6

Antalya'da sağlık yöneticileri iftarda buluştu

7

Kahramanmaraş'ta hükümlü ailelerine ramazan desteği

8

Alarko'nun sürdürülebilirlik liderleri "Ortak Etki Günü"nde bir araya geldi

9

Adana'da "+1 Farkla Sahne Senin" etkinliği düzenlendi

10

Antalya'da "Uluslararası Robot Yarışması" koordinasyon toplantısı düzenlendi