Ağaçlar lif örgülerle giydirildi

Ağaçlar lif örgülerle giydirildi

Ağaçlar lif örgülerle giydirildi

Gaziantep Kalesi ve Kültür Yolu üzerinde bulunan ağaçlara lif örgüler giydirildi. Bir gecede giydirilen ağaçları sabah gören esnaf ve vatandaşlar şaşkına döndü.
Tarihi Gaziantep Kalesi civarında bulunan Kültür Yolu üzerindeki ağaçların bir kısmına liflerden örülen el işlemeleri giydirildi. Ağaçların yaprakları sararmaya başlarken, rengarenk giydirilen ağaçlar ortaya cıvıl cıvıl bir görüntü çıkardı. Esnaf ve vatandaşlar karşılaştıkları manzara karşısında sürpriz yaşadıklarını kaydetti.
Rengarenk ağaçları görenlerin fotoğraf çektirdiğini belirten Fettah Bilen, “Gece yapmışlar, sabah geldiğimizde gördük. Neden yaptılar bilemem. Hayır sahibinin hayrı kabul olsun amma güzel olmuş” dedi.
Yeşilden sarıya dönmeye başlayan yaprakların yanı sıra gövdesi cıvıl cıvıl renklerden oluşan ağaçlar görenlerin ilgi odağı oluyor.


Güncel 26.09.2021 10:46:49 0
Anahtar Kelimeler: ağaçlar lif örgülerle giydirildi

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

2

Voleybolda Arabica Coffee House Kadınlar 1. Lig yarı final etabı, Alanya'da başladı

3

13. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası

4

YÖK ve TÜME arasında yapay zeka destekli otonom çiftlik işbirliği protokolü imzalandı

5

Uluslararası Antalya Açık Muaythai Kupası, Antalya'da başladı

6

İş Bankası çocukların müşteri olma sürecini dijital ortama taşıdı

7

İran Milli Futbol Takımı, Antalya'da kamp yapıyor

8

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Adana'da sağanaktan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu

9

YÖK Başkanı Özvar, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini ziyaret etti

10

Sorgun Yaylası'nda menderesler havadan görüntülendi