Ağrı Barosu Hizmet Binası Ve Sosyal Tesislerinin Temeli Atıldı

Ağrı Barosu Hizmet Binası Ve Sosyal Tesislerinin Temeli Atıldı

Ağrı Barosu Hizmet Binası Ve Sosyal Tesislerinin Temeli Atıldı

Türkiye Barolar Birliği tarafından daha önce Ağrı Barosuna arsa alımı yapılan ve proje ile inşaat ihalesi tamamlanan, Ağrı Barosu Hizmet Binası ve Sosyal Tesislerinin temeli atıldı.
Temeli atılan tesiste, Baro Başkanlık Makamı, İdari Birimler, Konferans Salonu, Seminer Salonu, Lokal, Cafe Restorant ve Otopark olacak.
Temel atma töreninin ardından açıklama yapan Ağrı Baro Başkanı Av. Mehmet Salih Aydın, “İdari ve Sosyal tesisimizin arsa alımından, inşaat ihalesine ve temel atma sürecine kadar olan süreçte bizden desteğini esirgemeyen başta Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve TBB Yönetimi ile yine desteğini esirgemeyen Ağrı Barosuna ve meslektaşlarımıza hizmeti olan Ağrı Barosu Yönetim Kurulu, Disiplin ve Denetleme Kurulu ile TBB delegeleri ile baromuzdaki meslektaşlarına teşekkür ederim. Tesisin ilimize, Baromuza ve hukuk camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Güncel 3.05.2021 13:36:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de çalıştığı iş yerine "yağma" süsü veren personel ve 2 şüpheliye gözaltı

2

Akseki'nin 5 Yıllık Yerel Kalkınma Stratejisi IPARD LEADER programından onay aldı

3

Antalya Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Antalya Sağlıkspor birinci oldu

4

Mersin'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

5

Sudan'a çadır ulaştıracak ikinci yardım gemisi Mersin'den yola çıktı

6

Isparta'da 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

7

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

8

Tokat'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden askerin cenazesi Isparta'da defnedildi

9

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda

10

Antalya'da Plancia Magna heykeli açıldı