Ağrı’da “Kumandan" oyunu tiyatroseverlerle buluştu

Ağrı’da “Kumandan

Ağrı’da “Kumandan" oyunu tiyatroseverlerle buluştu

Fahreddin Paşa’nın direnişini anlatan "Kumandan" oyunu Ağrı’da tiyatroseverlerle buluştu.
Ağrı’da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen ve Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Kumandan" isimli tiyatro oyunu üniversite öğrencileri için sahnelendi.Senaryosunu Yusuf Akçay’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Kenan Korkmaz’ın yaptığı "Kumandan" adlı tiyatro oyunu izleyicilere duygusal anlar yaşattı.
Mondros Mütarekesi’nin imzalanmasının ardından Medine’yi müdafaa etmekle görevli Fahreddin Paşa’nın, İstanbul’a geri çağrılmasına rağmen 72 gün boyunca düşman kuvvetlerine direnmesini ve Hz. Peygamber sevgisini konu alan oyun, İbrahim Çeçen Üniversite Osmanlı Kültür Merkezi’nde sahnelendi.
“Kumandan” adlı tiyatro oyununu; Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Tugay Komutanı V.Albay Serhat Kasalak, Ağrı Vali Yardımcıları, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, protokol üyeleri yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Gösterimin sonunda Ağrı Valisi Dr.Osman Varol oyunculara çiçek takdim etti.


Güncel 13.01.2022 10:15:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Aşina" keçe resim sergisi açıldı

2

Mersin'de kolilere gizlenmiş kaçak 459 parfüm ele geçirildi

3

Mersin'de heyelan iki kırsal mahallenin yolunu kapattı

4

Mersin'de atık ve çöp biriktirilen ev temzilendi

5

Mersin'in Akdeniz ilçesinde 2 katlı metruk ev yıkıldı

6

Kocaeli'de trafik kazasında ölen kıdemli üstçavuşun cenazesi Hatay'da defnedildi

7

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'da konuştu:

8

Burdur'da 3 projenin tanıtımı yapıldı

9

Depremde yaşamını yitiren AA muhabiri Burak Milli ve ailesi için mevlit okutuldu

10

Adana'da bir kişi, eski iş yerindeki 4 mesai arkadaşını tabancayla yaraladı