Ağrı’da sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı

Ağrı’da sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı

Ağrı’da sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı

İl Özel İdaresi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında, İl Özel İdaresinde çalışan memurların ekonomik durumunun iyileştirilmesine yönelik hazırlanan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.
Halka hizmet eden personelin her türlü takdiri hak ettiğine inandıklarını belirterek çalışanlarımıza en üst limitten, yani yüzde 120 limitinden, sosyal denge tazminatı ödenmesine karar verdiklerini ifade eden Vali Dr. Osman Varol, 2022 ve 2023 yıllarını kapsayan sözleşmenin İl Özel İdare bünyesindeki çalışanlara hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ağrı Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen İmza Töreni’ne Valimiz Dr. Osman Varol’un yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Ağrı İl Başkanı Ayhan Atmaca katıldı.


Güncel 5.01.2022 13:57:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Orman Bölge Müdürü Etli, Osmaniye'de iftar programına katıldı

2

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

3

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

4

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

5

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

6

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

7

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

8

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

9

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

10

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı