AİÇÜ hayvansal üretim ve teknolojileri bölümü öğrencilerine büyük müjde

AİÇÜ hayvansal üretim ve teknolojileri bölümü öğrencilerine büyük müjde

AİÇÜ hayvansal üretim ve teknolojileri bölümü öğrencilerine büyük müjde

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Eleşkirt Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulu Hayvansal Üretim ve Teknolojileri Bölümünden mezun olacak öğrencilerimize, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından Ziraat Mühendisi unvanı verildi.
Konuya ilişkin YÖK’ün 30/12/2022 tarihli yazısında “Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulu Hayvansal Üretim ve Teknolojileri Bölümü mezunlarına Ziraat Mühendisi unvanı verilmesi kararlaştırılmıştır” ifadeleri yer aldı.
AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, "Eleşkirt Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulu bünyesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında ilk öğrencilerini alan Hayvansal Üretim ve Teknolojileri Bölümünden mezun olacak öğrencilere Ziraat Mühendisi unvanı verilmesi için büyük çaba sarf ettiğimiz talebimize olumlu yaklaşan ve destek olan YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar hocaya ve Yükseköğretim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, kararın öğrencilerimize, Üniversitemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.


Güncel 3.01.2023 16:51:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Trafik kazasında hayatını kaybeden gencin organları 5 hastaya umut oldu

2

Hatay'da 600 çocuk ve ailesi "cami buluşması" etkinliğinde bir araya geldi

3

Hatay'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Garanti BBVA BonusFlaş'ı yeniledi

5

Burdur'da kazada hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

6

Ford Otosan Yeniköy Fabrikası ile "Global Lighthouse Network" ağına katıldı

7

Adana'da iki katlı binada çıkan yangında bir kişi yaralandı

8

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

9

Anamur'da öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı

10

Atakaş Hatayspor-Özbelsan Sivasspor maçının ardından