AK Parti Antalya Milletvekili Çokal, mobil araçla vatandaşın göz taramasını yapıyor

AK Parti Antalya Milletvekili Çokal, mobil araçla vatandaşın göz taramasını yapıyor

AK Parti Antalya Milletvekili Çokal, mobil araçla vatandaşın göz taramasını yapıyor

ANTALYA - AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, mobil göz muayene aracıyla kent merkezi ve ilçelerde vatandaşa sağlık hizmeti sunuyor.

Basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, göz doktoru Çokal, farklı ilçeleri dolaşarak vatandaşların göz muayenelerini gerçekleştiriyor. Mobil klinikte, görme şikayeti bulunanlar muayene edilirken, Çokal, vatandaşın istek ve sorunlarını da dinliyor.

Milletvekili Çokal, çalışmalar kapsamında Korkuteli'nin dağ köylerinden Elmalı yaylalarına, Alanya'dan Manavgat ve Serik'teki mahallelere kadar pek çok noktada muayene hizmeti verdi.

Hekimliği sürdürdüğünü belirten Çokal, "Sosyal medyadan sık sık davet mesajları alıyorum. Fırsat buldukça farklı bölgelere gidiyorum. Hem muayene yapıyor hem de vatandaşlarımızın taleplerini dinliyorum." ifadesini kullandı.

Çalışmanın, sağlık hizmetine erişimi kolaylaştırması ve vatandaşlarla doğrudan temas kurulmasına imkan sağlamasının amaçlandığı kaydedildi.



Sağlık 16.08.2025 11:58:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya, bisiklet sporunda da en önemli kamp merkezlerinden biri olacak

2

Cesur Kulaçlar projesinin 3. dönemi tamamlandı

3

Burdur'daki Karacaören Barajı'nda üretilen alabalık ve somon yurt dışından alıcı buluyor

4

Yale Linus Akıllı Kilit L2 Lite'ı piyasaya sürdü

5

Lif ile fermente gıda tüketimi mikrobiyotayı güçlendirerek kış hastalıklarına karşı koruyor

6

Eğirdir Belediye Başkanı Özer, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Adana merkezli fuhuş operasyonunda yakalanan 14 zanlı tutuklandı

8

Osmaniye'de asansör boşluğuna düşen yaşlı kadın öldü

9

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

10

GÜNCELLEME - Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı