AK Parti Grup Başkan Vekili Elitaş, "Kayseri OSB Türkiye’nin gurur kaynağı"

AK Parti Grup Başkan Vekili Elitaş,

AK Parti Grup Başkan Vekili Elitaş, "Kayseri OSB Türkiye’nin gurur kaynağı"

AK Parti Grup Başkan Vekili, Önceki Dönem Ekonomi Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Elitaş, yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu ve Kayseri OSB’nin Türkiye’nin gurur kaynağı olduğunu söyledi.
AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da yer aldı. Kayseri OSB Yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Elitaş; “Kayseri OSB Türkiye’nin gurur kaynağı. Tek bir alanda kurulmuş ülkemizin en büyük OSB’si. Sanayicilerimizin taleplerini bizlere ulaştırdığınızda bu talepleri elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. OSB Yönetimine yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın da nazik ziyaretleri için Mustafa Elitaş’a teşekkür etti ve tek amaçlarının sanayiciler tarafından verilen görevi alınlarının akıyla yerine getirmek olduğunu söyledi. Başkan Yalçın, sanayiciye yük olan değil sanayicilerin yükünü alan bir yönetim anlayışıyla çalıştıklarını kaydetti.


Güncel 6.08.2022 09:13:15 0

İlginizi Çekebilir

1

OMSAN Lojistik, Linde ile işbirliğini güçlendiriyor

2

TİKAV'ın "Uluslararası Gençlik Ödül Programı" kapsamında ödül törenleri gerçekleştirildi

3

Şebnem Şener UNDP'de üst düzey göreve getirildi

4

Corendon Tennis Club Kemer genç tenisçileri ağırlayacak

5

Özgecan Aslan ölümünün 11. yılında Mersin'deki mezarı başında anıldı

6

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

7

BSH Türkiye'den kadınlar ve kız çocukları için teknoloji buluşması

8

Mersin'de "Her Çocuk Bir Fidan" etkinliği düzenlendi

9

Mut İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Mustafa Erdoğan görevine başladı

10

Silifk'de LGS'ye yönelik "Öğretmen Çalıştayı" başladı