AK Parti milletvekili adayı Mehmet Sarı: “’Selo’yu bırakacağız, Demirtaş’ı bırakacağız’ açıklamaları milletin tepkisine neden oldu”

AK Parti milletvekili adayı Mehmet Sarı: “’Selo’yu bırakacağız, Demirtaş’ı bırakacağız’ açıklamaları milletin tepkisine neden oldu”

AK Parti milletvekili adayı Mehmet Sarı: “’Selo’yu bırakacağız, Demirtaş’ı bırakacağız’ açıklamaları milletin tepkisine neden oldu”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul 28. Dönem 3. Bölge milletvekili adayı Mehmet Sarı, “Bu 10’lu koalisyon içerisinde ’Selo’yu bırakacağız, Demirtaş’ı bırakacağız’ bu tür açıklamalar, milletin tepkisine neden oldu. Bu anlamda vatandaşlımız Atatürk Millet Bahçesi’nde net mesajını verdi” dedi.

14 Mayıs seçimlerine 2 gün kala Adalet ve Kalkınma Partisi 28. Dönem İstanbul Milletvekili adayları vatandaşlarla buluşmaya gece gündüz demeden devam ediyor. AK Parti 3. Bölge milletvekili adayı Mehmet Sarı Bahçelievler’de esnaf ile bir araya geldi. İlk önce Bahçelievler Kocasinan Sanayi Sitesi’ndeki esnafı ziyaret edip ardından Çavuşpaşa Pazar yerinde vatandaşlar ve Pazar esnafı ile görüştü.

“Milletin tepkisine neden oldu”
İstanbul’un birçok bölgesine giderek vatandaşlarla buluşmaya devam etiğini ifade eden Mehmet Sarı, “İstanbul’un 3. Bölgesinde bulunan 5 milyon seçmenimizin tamamına ulaşmak için sürekli esnaflarımıza, sokaklarımıza her yerde vatandaşlarımızla buluşmaya çalışıyoruz. Pazar günü düzenlenen büyük İstanbul mitinginde milletimiz açık bir şekilde mesajını verdi. Cumhur İttifakı’na Sayın Cumhurbaşkanımızla yola devam, dedi. Muhalefet cephesinden sosyal medya üzerinden yapılan sansasyonların açık bir şekilde karşılığı olmadığı ortaya çıktı. Bu 10’lu koalisyon içerisinde ’Selo’yu bırakacağız, Demirtaş’ı bırakacağız’ bu tür açıklamalar, milletin tepkisine neden oldu. Bu anlamda vatandaşlımız Atatürk Millet Bahçesi’nde net mesajını verdi. Ortak sayısının kaça çıktığını artık bilemediğimiz bir koalisyon ile karşı karşıyayız” diye konuştu.


Politika 11.05.2023 19:05:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da CHP ilçe başkanının darbedilmesine tepki

2

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Antalya'da Kumluca Belediyesini ziyaret etti:

3

Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklandığı Kepez'de CHP'li Altekin başkan vekili seçildi

4

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

5

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

6

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

7

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

8

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

9

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

10

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı