AK Parti Osmaniye Milletvekili Durmuşoğlu, Savrun Çayı ıslah çalışmalarını inceledi

AK Parti Osmaniye Milletvekili Durmuşoğlu, Savrun Çayı ıslah çalışmalarını inceledi

AK Parti Osmaniye Milletvekili Durmuşoğlu, Savrun Çayı ıslah çalışmalarını inceledi

OSMANIYE (AA) - AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmusoglu, Kadirli ilçesinde yapimi devam eden Savrun Çayi islah çalismalarini inceledi.

Incelemelerin ardindan gazetecilere açiklamalarda bulunan Durmusoglu, Savrun Çayinin Kadirli ilçe merkezinden geçen 2 bin 500 metrelik kisminin islah çalismalarinin 2021 yilinin subat ayinda tamamlanacagini söyledi.

Islah çalismalarinin tamamlanmasiyla Kadirli için önemli bir projeyi hayata geçireceklerini ifade eden Durmusoglu, "Yüklenici firma tarafindan devam eden Savrun Çayi islah çalismalarinin en kisa zamanda tamamlanmasiyla güzel bir projeyi hayata geçirecegiz. Ilçemizde devam eden 2 dere islah çalismalari da yüzde 90 oraninda tamamlandi." dedi.

Islah çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan çay kenarina rekreasyon alanlarinin da yapilacagini dile getiren Durmusoglu, "Yürüyüs yollari, çay bahçeleri ve vatandaslarimizin dinlenmeleri için banklar olacak. Buraya ayri bir güzellik katacak. Insallah kazasiz belasiz bir an önce tamamlanmasini temenni ediyorum. Kadirlimize ve bölgemize hayirli olsun." ifadelerini kullandi.



Yurt Dünya 11.08.2020 15:54:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

3

Hatay'da takla atan otomobildeki bebek öldü

4

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

5

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

6

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

7

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

8

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

9

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

10

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti