AK Parti Serik İlçe Teşkilatı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi

AK Parti Serik İlçe Teşkilatı

AK Parti Serik İlçe Teşkilatı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi

ANTALYA - AK Parti Serik İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Partinin İlçe binasında yapılan bayramlaşma programına Eski Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Çavuşoğlu, burada, vatandaşların ve partililerin bayramını kutlayarak, Serik'te bayramlaşmanın kendisi için özel bir yeri olduğunu söyledi.

Her bayramda parti teşkilatlarıyla bir araya geldiklerini belirten Çavuşoğlu, "Bakanlık görevinden dolayı biraz bu geleneği aksattık. Tekrar bu geleneğe döndüğüm için mutluyum. Serik'te AK Partili dava arkadaşlarımızı birlik ve beraberlik içinde görmekten çok mutluyum. Bu bize, partimize ve Cumhurbaşkanımıza güç veriyor. Burada bayramın ruhuna uygun bir birlik ve beraberlik içindeyiz." ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Söker ise AK Parti ailesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde emin adımlarla durmadan çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından parti teşkilatı bayramlaştı.



Yurt Dünya 7.06.2025 18:46:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da baba ve oğlunun öldüğü kazanın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı

2

Adana'da otomobil ile traktörün çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

3

Çukurova Üniversitesi Adana Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi

4

LGS'den tam puan alan Ispartalı öğrenci, başarısını düzenli çalışmaya borçlu

5

Türk Halk Müziğinde Anadolu'nun güçlü sesi: Sümer Ezgü

6

Down sendromlu cimnastikçi Selin Naz, Avrupa'da altın madalya istiyor

7

Hataysporlu futbolcu Abdulkadir Parmak, yeni sezona iddialı hazırlanıyor:

8

İTÜ ARI Teknokent ile InnovationQuarter arasında stratejik işbirliği

9

İhmal edilen gül hastalığı kalıcı damar sorunlarına neden oluyor

10

İskenderun'da çatıda mahsur kalan kediyi itfaiye kurtardı