AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Adana Valisi Elban'a "hayırlı olsun" ziyareti

AK Parti Sözcüsü Çelik

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Adana Valisi Elban'a "hayırlı olsun" ziyareti

ADANA (AA) - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana Valisi Süleyman Elban'a göreve baslamasi nedeniyle "hayirli olsun" ziyaretinde bulundu.

Çelik, önceki gün baslayan ve bu sabah saatlerinde kontrol altina alinan yangindan etkilenen Kozan ilçesinin köylerindeki incelemesinin ardindan Adana Valiligine geldi.

Ziyaret defterini imzalayan Çelik, burada yaptigi açiklamada, Vali Elban'a, göreve baslamasinin ardindan çesitli nedenlerden dolayi hayirli olsun ziyareti imkani olmadigini belirterek, hayirli vazife ve basarilar diledi.

Kentin çok dinamik unsurlar barindiran köklü bir sehir oldugunu, ayni zamanda da gelecek vizyonu açisindan büyük potansiyel tasidigini vurgulayan Çelik, sunlari söyledi:

"Daha önceki Valimiz, simdiki Mardin Valimiz Mahmut Demirtas ile çok verimli çalismalar yapmistik. Gerçekten Adana kendisini her zaman hayirla yad edecek, yad ediyor. Sayin Valimiz de göreve baslamadan önceki tüm gittigi yerlerde güçlü degisimlere imza atmis bir yönetici. Gittigi yerlerde kalici eserler birakmis bir yönetici. Kendisiyle de konusmalarimizda Adana'ya hizmet etmek için heyecan duydugunu görüyorum. Ayrica sadece heyecan duymuyor çok derinlemesine Adana'yi inceleyip birtakim gelecekle ilgili projeler de kafasinda netlestirmis. Ben de dogrusu bundan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Önümüzdeki dönemde insallah Sayin Valimizin ortaya koyacagi çalismalarla simdiye kadarki yapilanlari daha ileri asamaya tasidigimiz, hem birtakim vizyonlar üretme hem birtakim projeleri tamamlama konusunda yeni gelismelere de imza atacagiz. Bir kere daha Allah hayirli etsin, Allah Adana'da size çok üstün basarilar nasip etsin diyorum."

Çelik daha sonra Vali Elban ile makaminda basina kapali görüsme gerçeklestirdi.



Güncel 25.08.2020 18:27:02 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi