AK Partili Tin; "Liderimizin güvenine her daim layık olacağım"

AK Partili Tin;

AK Partili Tin; "Liderimizin güvenine her daim layık olacağım"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden aday gösterilen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, "Liderimizin güvenine her daim layık olacağım" dedi.

14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için 26 siyasi parti aday listesini YSK’ye sundu. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TBMM’nin 28. döneminin 600 yeni üyesinin belirleneceği seçimler öncesinde, yeniden AK Parti Denizli Milletvekili Adayı olarak gösterildi.

Adaylığını sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte çekilmiş fotoğrafıyla duyuran Şahin Tin, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’ın takdirleriyle 28. Dönem Denizli Milletvekili Adayı gösterildim. Bu kutlu vazifeyi şahsıma tevdi eden liderimizin güvenine her daim layık olacağım. Bir nefer olarak ülkemize ve milletimize hizmetimizi sürdüreceğiz. Rabbim yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.


Politika 10.04.2023 10:11:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı