AK Parti’li Turan bayram namazını Lapseki’de kıldı

AK Parti’li Turan bayram namazını Lapseki’de kıldı

AK Parti’li Turan bayram namazını Lapseki’de kıldı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Kurban Bayramı namazını, Çanakkale’nin Lapseki ilçesi tarihi Gazi Süleyman Paşa Camiinde kıldı.
Çanakkale’nin Lapseki ilçesi tarihi Gazi Süleyman Paşa Camiinde kılınan bayram namazına; Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İlçe Başkanı Namık Ergin, İl Genel Meclis Üyesi Halil Özer ve vatandaşlar katıldı. Başkanvekili Turan, namazın ardından cami içerisinde vatandaşlarla bayramlaştı.
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan” Öncelikle tüm milletimizin Kurban bayramını tebrik ediyorum. Salgın gölgesi altında geçirdiğimiz bayramlar, bizlere bir araya gelmenin, sarılıp kucaklaşmanın ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Çok şükür o günleri geride bırakarak birlik ve beraberlik içerisinde bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban, Allah yolunda fedakarlığın, O’na teslim olmanın ifadesidir. Bu imtihanlar dünyasında adanmanın ve teslimiyetin diğer adıdır. Kurban, aynı zamanda elindekini bölüşmenin, kaynaşmanın ve bir arada olmanın vesilesidir” dedi.


Güncel 9.07.2022 12:38:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: