AK Parti 27. Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail KAYA, Koordinatör olarak görev yaptığı Bursa’da İl ve İlçe Teşkilatlarıyla bir araya geldi.

AK Parti 27. Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail KAYA, Koordinatör olarak görev yaptığı Bursa’da İl ve İlçe Teşkilatlarıyla bir araya geldi.

AK Parti 27. Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail KAYA, Koordinatör olarak görev yaptığı Bursa’da İl ve İlçe Teşkilatlarıyla bir araya geldi. 

KAYA Bursa’da, İl ve İlçe Başkanlarıyla 2024 Yerel Seçimleri öncesinde devam eden taşkilat ve seçim çalışmaları üzerine toplantılar gerçekleştirdi. 

Yerel Seçimler öncesi teşkilatlardaki kan değişimleri ve seçim çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan KAYA, açıklamalarında;

"Ak Parti 22 yılda her alanda eser ve hizmet siyaseti yürütmüş ve ülkemize kazandırdıklarıyla tarihte eşine az rastlanır bir başarıya imza atmıştır. Bu eşsiz başarının kazanılmasındaki en büyük pay teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapan ve yapmış olan değerli üyelerimizindir. AK Parti kurulduğu 2002 yılından günümüze kadar sürekli bir değişim sürekli bir yenilenme çabası içerisinde olmuş bir partidir. AK Parti’nin her bir üyesi her bir görevlisi makamların gelip geçici olduğunu önemli olanın bu aziz millete hizmet etmek olduğunu bilir ve bu anlayışla görevini yürütür. Teşkilatlarımız, değişimlere Bayrak Yarışı olarak bakar ve kendinden sonra göreve gelecek olanların daha başarılı olacağına yürekten inanır. Bu nedenle 7 Ekim 2023 günü gerçekleştireceğimiz Büyük Kongre öncesinde bütün teşkilatlarımızda yenilenme çalışmalarımız devam ediyor. Bu yenilenme çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak 2024 Yerel Seçim çalışmalarımıza çok daha büyük bir ivme kazandıracağız. Önce teşkilatlarımızın ihtiyacı olan değişimleri gerçekleştirecek daha sonra ulusal bazda olduğu gibi kentlerimizi de Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’na yakışır projelerle hizmet edecek olan Belediye Başkan Adaylarımızı belirleyeceğiz. Türk siyasi literatürüne kazandırdığımız Ak Belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızı daha ferah şehirlerde yaşatma, gönülleri kazanma gayretimiz seçim çalışmalarımızın ana taşıyıcısı olacak. Teşkilatlarımızın gayretli çalışmalarıyla, Büyükşehirler başta olmak üzere bir çok Belediyeyi kazanarak hizmetlerimize devam edeceğimize yürekten inanıyorum.” dedi.



Osmaniye 16.08.2023 16:41:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü