AK Parti Osmaniye İl Teşkilatı Esnafa Türk Bayrağı dağıttı

AK Parti Osmaniye İl Teşkilatı Esnafa Türk Bayrağı dağıttı

AK Parti Osmaniye İl Teşkilatı Esnafa Türk Bayrağı dağıttı

Osmaniye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine AK Parti Osmaniye İl Teşkilatı, kent genelindeki esnafa Türk Bayrağı dağıttı. AK Parti İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, “Ülkemizin birliği, beraberliği ve kardeşliği için durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Bu önemli dönemin ilk adımı olarak hafta boyunca ev ve iş yerlerini ziyaret ederek şanlı bayrağımızı milletimizle buluşturacağız.” dedi.
AK Parti Osmaniye İl Binası önünde düzenlenen “Terörsüz Türkiye” konulu basın açıklamasında konuşan Binboğa, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na dikkat çekerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihi açıklamalarına değindi.
Binboğa, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi, 41 yıldır ülkemizin enerjisini tüketen terör belası sona erme sürecine girmiştir. Bu, milletimizin ortak iradesinin ve güvenlik güçlerimizin kararlılığının bir sonucudur. Türkiye artık yeni bir sayfa açmıştır. Bu yeni süreçte AK Parti teşkilatları olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız ve milletimizin hizmetindeyiz.” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından da alıntılar yapan Binboğa, terörle mücadeledeki yeni dönemin, bir müzakere ya da pazarlık değil; milletin güvenliği ve devletin onurunu koruma anlayışıyla yürütüldüğünü vurguladı. Binboğa, açıklamasının devamında şunları kaydetti: “15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde, o gece nasıl bir ve beraber olduysak, yine aynı ruhla sahadayız. Bu hafta boyunca yapacağımız çalışmalarla, milletimizin yanında olduğumuzu ve kardeşliğin siyasi takipçileri olduğumuzu göstereceğiz. Siz kıymetli basın mensuplarını da bu süreci yakından izlemeye davet ediyoruz.”
Açıklamanın ardından İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa ve parti yöneticileri, kent merkezindeki esnafları ziyaret ederek Türk Bayrağı dağıttı.

 



Osmaniye 15.07.2025 16:15:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 33 uyuşturucu hap ele geçirilen otomobildeki 2 şüpheli gözaltına alındı

2

Gülnar Belediyesi atık motor yağlarını geri dönüşüme kazandırıyor

3

ON Dijital Bankacılık "Türkiye'nin En İyi Dijital Bankası" ödülünü kazandı

4

Silifke ilçesinde sağanaktan etkilenen mahallelerde temizlik çalışmaları sürüyor

5

Karmod'dan kurumsal konseptlere özel güvenlik kulübesi

6

Nizami Gencevî’nin “Leyla ile Mecnun” Eseri Türkiye Türkçesinde Yayımlandı

7

Antalya'da trafik kazasında ölen gencin cenazesi yakınlarına teslim edildi

8

Kontrolsüz ekran kullanımı çocuklarda dil gelişimini geciktiriyor

9

Antalya'da sağlık görevlisini darbederek öldürdükleri iddia edilen 4 sanıktan biri hakim karşısında

10

Antalya'da acil durumlarda hastane verimliliğinin sürdürülmesine yönelik eğitim düzenlendi