AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

AK Parti İl Başkanlığının organize ettiği geleneksel vefa iftarına, AK Parti Genel Merkez Genel, MKYK üyesi ve Genel Sekreter yardımcısı, 27. Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail KAYA katıldı

AK Parti İl Başkanlığının organize ettiği geleneksel vefa iftarına, AK Parti Genel Merkez Genel, MKYK üyesi ve Genel Sekreter yardımcısı, 27. Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail KAYA katıldı. AK Parti İftar programında konuşan KAYA; 

Sayın İl Başkanlarım, Sayın Vekillerim, İlçe Başkanlarım, İl Genel Meclis Başkanımız, Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerim, Kadın ve Gençlik Kollarımızın değerli Başkanları ve teşkilatımızın değerli üyeleri ben de hepinizi saygıyla selamlıyorum. 

Bugün uzun yıllardır süregelen bir birlikteliğin, sadakatin ve başarının anısına bir araya geldik. Bu organizasyona ev sahipliği yapan İl başkanımız Sn Adnan Bayram beyin şahsında emeği geçen tüm yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Bu vesileyle, siz değerli üyelerimize de çok teşekkür etmek istiyorum. Sizler, partimizin temel taşları ve omurgası oldunuz. Hepiniz, bu hareketin büyümesine ve gelişmesine katkı sağladınız.

Bizler, sadece bir siyasi parti değil, aynı zamanda bir aileyiz. Zor zamanlarda birbirimize destek olduk, başarıları birlikte kutladık ve hedeflerimize birlikte yürüdük. Sizlerin samimiyeti ve bağlılığı, bizlere her zaman güç ve motivasyon vermiştir.

Bugün burada, geçmişteki başarılarımızı anlatmakla kalmayacak, aynı zamanda geleceğe olan inancımızı da pekiştireceğiz. Partimizin önünde daha nice zaferler ve başarılar var. Bu yolda, sizlerin desteğiyle daha güçlü adımlarla ilerleyeceğimize inancım tamdır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde AK kadrolar olarak milletimizin de desteğiyle 17 seçim kazandık. İktidara geldiğimiz günden bu güne devrim niteliğinde hizmetleri milletimizle buluşturduk. Bu büyük başarının ve her bir hizmetin altında sizlerin imzası var. Ben, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hepimizin ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğimize yürekten inanıyorum. 

Unutmayalım ki, siyaset sadece bugün için değil, yarınlarımız için de önemlidir. Bizler, bu ülkenin geleceğini şekillendirmek ve daha iyi bir Türkiye için çalışmak için buradayız. Bu mücadelede birlikte olduğumuz sürece, başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.

Son olarak, katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sizler olmadan bu başarıların mümkün olmayacağını açık yüreklilikle belirtmek isterim. Yerel seçimlere 1 hafta gibi az bir süremiz kaldı. Osmaniye il belediye başkan adaylığında Cumhur İttifakı adayımız Sn İbrahim Çenet beyefendi, bizlere Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın emanetidir. Bu nedenle sizlerden isteğim, seçimlere kadar bugüne kadar Cumhur İttifakına oy vermeyen en az 10 kişiyi ikna etmenizdir. Burada hedefimiz Cumhur İttifakı olarak en yüksek oyu almaktır. İlçe Belediye Başkanlarımızda ise AK Partili belediye başkan adaylarımız için var gücümüzle çalışacağız inşallah. Tevazu, samimiyet ve gayretle çalışarak 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde ve önümüzdeki yıllarda da birlikte nice başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Sağ olun, var olun! Allah’a emanet olun! Dedi.

Ayrıca iftar programına TBMM İnsan Hakları ve İnceleme Komisyonu Başkanı, Osmaniye Milletvekili Sn Derya Yanık ile Osmaniye Milletvekili Sn Seydi Gülsoy, Kurucu İl Başkanı Sn Metin Özdemir ile önceki dönem il başkanlarından Sn Yavuz Korkmaz, Sn Ali Binboga, Sn Ömer Yağmur, Sn Hamza Tor ve yine önceki dönem milletvekillerinden Sn Mehmet sarı, Sn Suat Önal ve Sn Mucahit Durmusoglu katıldı.



Osmaniye 23.03.2024 16:08:00 0
Anahtar Kelimeler: Parti’ Geleneksel İftarı

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü