Akademisyen ve öğrencilerden gökyüzünde "Demokrasi nöbeti hiç bitmeyecek" pankartı

Akademisyen ve öğrencilerden gökyüzünde

Akademisyen ve öğrencilerden gökyüzünde "Demokrasi nöbeti hiç bitmeyecek" pankartı

ANTALYA (AA) - Antalya'nin Alanya ilçesinde yamaç parasütüyle atlayis yapan üniversite ögrencileri ve akademisyenler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayisiyla "Demokrasi nöbeti hiç bitmeyecek" pankarti açti.

Alaaddin Keykubat Üniversitesindeki (ALKÜ) ögrenciler ve akademisyenler, 800 metre yükseklikteki Dinek Mahallesi Yassitepe'den yamaç parasütüyle atlayis gerçeklestirdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayisiyla açilan "Demokrasi nöbeti hiç bitmeyecek" pankartiyla, Kleopatra Plaji'nda açilan Türk bayraklarinin yanina inis yapildi.

ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardimcisi Doç. Dr. Hamdi Alper Güngörmüs, gazetecilere, Türk Hava Kurumu, Türkiye Hava Sporlari Federasyonu ve ALKÜ'nün ortaklasa bir organizasyon düzenledigini söyledi.

Etkinlikte 50'ye yakin katilimcinin yer aldigini aktaran Güngörmüs, "Bu anlamli güne, bu tip organizasyonlarla destek vermek bizi çok mutlu etti." dedi.




Yurt Dünya 15.07.2020 14:56:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

2

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

3

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

4

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

5

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

6

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

7

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası

8

Antalya'da dayısı tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

9

Antalya'da tırın çarptığı Karayolları işçisi öldü

10

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu 8. Isparta Kitap Fuarı'nda konuştu: