Akaryakıt şirketinde 2023 istasyon hedefi; 250 nokta

Akaryakıt şirketinde 2023 istasyon hedefi; 250 nokta

Akaryakıt şirketinde 2023 istasyon hedefi; 250 nokta

Akaryakıt şirketi Class Petrol, Türkiye genelindeki istasyon sayısını 2023 yılına kadar 250’ye, sağladığı istihdam rakamını ise 3 bine çıkarmayı amaçlıyor.
Türkiye genelinde 50’den fazla istasyona sahip Naifoğlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Class Petrol, yatırımlarına hız kesmeme kararı aldı. Uzun yıllardır akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren marka, köklü geçmişi ve güçlü mali yapısı ile Türkiye ekonomisine katkı sağlamayı sürdürüyor.
Şirketten yapılan açıklamada Türkiye genelindeki istasyon sayısının 2023 yılına kadar 250’ye, istihdam rakamının ise 3 bine çıkarmak hedeflendiği belirtildi. Açıklamada "Yatırım ortamının iyileştirilmesi, reformların devam edeceği vurgusu, enflasyonla mücadeleye ilişkin verdiği mesajlar, ekonomide beklenen atılımın köşe taşlarını oluşturacaktır. Türkiye yatırım yapıldığında yüksek kazanç sağlanacak ülkeler arasında olduğunu tüm dünyaya gösterecektir" ifadelerine yer verildi.


Güncel 26.01.2021 12:03:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

2

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

3

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

4

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

5

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

6

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

7

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı

8

Kahramanmaraş'ta şehit 20 askerin ismi fidanlarda yaşayacak

9

Mersin Valisi Toros, 11 aylık asayiş verilerini değerlendirdi:

10

Mersin'in Akdeniz ilçesinde alışveriş merkezleri denetlendi