Akdağ’ın kar kaplanları

Akdağ’ın kar kaplanları

Akdağ’ın kar kaplanları

Amasya’da kara hasret kalan vatandaşlar şehrin en yüksek mevkii olan Akdağ’a çıkarak aşırı soğukta kar banyosu yapıp güreştiler.
Kendilerini ‘kar kaplanları’ olarak tanıtan Fatih Karagöz ve Yasin Şahin 2062 rakımlı dağın yamaçlarında kaydılar. Sonrasında aşırı soğuğa aldırmadan kar banyosu yapıp kıyasıya güreşe tutuştular. Kuraklığın etkilerinin görüldüğü kentte uzun süredir yağış yağmadığını belirten Fatih Karagöz, hasret kaldıkları beyaz örtüyü görmek için dağa çıktıklarını söyledi.
Kar üstünden güreşirken soğuktan etkilendiklerini ancak bu durumdan memnun olduklarını dile getiren güreşçi Yasin Şahin de “Aklımıza güreş gelince dayanamayız. Hemen güreşe tutuşuruz” diye konuştu.
Önceki yıllarda Akdağ’ın her yanının bu dönemde karla kaplı olduğunu hatırlatan Şahin, umutla kar yağışı beklediklerini ifade etti.


Güncel 14.02.2021 10:08:03 0
Anahtar Kelimeler: akdağ’ın kar kaplanları

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de, 83 suç kaydı bulunan hırsız dolapta saklanırken yakalandı

2

Mersin'de kar ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi

3

Mersin'de uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen zanlı tutuklandı

4

AKSAV'da hedef "beyaz şapkalı hackerlar" yetiştirmek

5

Alanya'da hayatını kaybeden gazeteci Fazıl Tunç toprağa verildi

6

Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

7

Antalya-Konya kara yolunda bayram yoğunluğu

8

Hatayspor-Amed Sportif Faaliyetler maçının ardından

9

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

10

Antalya'da bir kişi evinde ölü bulundu