Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özkan, koltuğunu çocuklara bıraktı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özkan, koltuğunu çocuklara bıraktı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özkan, koltuğunu çocuklara bıraktı

ANTALYA - Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında makamında ağırladığı çocuklara koltuğunu bıraktı.

Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübünde eğitim gören çocuklar, Özkan'ı ziyaret etti.

Çocuklarla sohbet eden Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ülkenin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiğini hatırlattı.

Çocukların bu ülkenin ve dünyanın geleceği olduğunu belirten Özkan, "Başka ülkelerde çocuklar için ilan edilmiş bir bayram yok. Bu bayramın önemini ve kıymetini sizler de büyüdüğünüzde anlayacaksınız. Çocukluğunuzu doyasıya yaşayın, her gününüz güzel geçsin. Gelecekte sizler ülkemizde önemli sorumluluklarda bulunarak buradaki koltuklara geçeceksiniz." ifadesini kullandı.

Kendisinin de iki kızı olduğunu aktaran Özkan, ülkenin geleceği olan çocukların eğitim-öğretimini ve kişisel gelişimini desteklemek için Akdeniz Üniversitesi ailesi olarak ellerinden gelenin daha iyisini yapmaya çalıştıklarını kaydetti.

Özkan, çocuklara günün anısına hediye vererek, çikolata ikram etti.



Yurt Dünya 22.04.2025 13:23:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

2

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

3

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

4

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

5

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı

6

Atakaş Hatayspor-Serikspor maçının ardından

7

Alanyaspor - Fatih Karagümrük maçının ardından

8

Alanyaspor-Fatih Karagümrük maçının ardından

9

HDI Sigorta yenilenen işveren markası ile çalışan deneyimini güçlendiriyor

10

Mdgrup Osmaniyespor, Kırşehirspor 2-1 mağlup etti