İlginizi Çekebilir


Akdeniz’den Ege’ye su taşıdılar

Akdeniz’den Ege’ye su taşıdılar

Akdeniz’den Ege’ye su taşıdılar

Muğla’nın Datça ilçesinde doğaseverlerin katılımı ile su testileri ile Akdeniz’den Ege’ye sembolik olarak su taşınırken, etkinliğe katılan vatandaşlar eğlenceli dakikalar geçirdi.

Datça Çevre ve Turizm Derneği’nin (DAÇEV) girişimi, Datça Kaymakamlığı ve Datça Belediyesi’nin katkıları ile Kızlan Mahalle Muhtarlığının ev sahipliğinde her yıl düzenlenen geleneksel Akdeniz’den Ege’ye Dostluk ve Doğa Yürüyüşü’ nün 22’incisi gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10.00 da davul zurna eşliğinde Ege Denizi’ne götürülmek üzere Datça testilerine Akdeniz suyu doldurulduktan sonra, Sevgi Yolu, Denizliler sitesi, Azmak boyu, Kızlan yel değirmenleri, Çeşmebaşı meydanı, Kez yolu tepesi üzerinden Gökova körfezi kıyısındaki Katıyalı piknik alanına ulaştırmak üzere davul zurna eşliğinde yola çıkarıldı. Testilere doldurulan sular Katıyalı mevkiinde denize dökülecek.


Güncel 7.05.2023 12:49:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da "4 Şehir 4 Mekan 4 Akif Sempozyumu" düzenlendi

2

Vodafone, Vodafone Business Tech Connect etkinliğini 15 Nisan'da gerçekleştirecek

3

Mersin'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

4

Hatay'da anaokulu öğrencilerine polislerden ziyaret

5

Kozan'da kan bağışı kampanyası yapıldı

6

TEB ve OSBÜK’ten sürdürülebilirlik ve dijital dönüşüm için işbirliği

7

Hava kirliliği ve böcek ilaçları Parkinson riskini artırıyor

8

Auto Kale Oto Ekspertiz, Diyarbakır'da yeni şube açtı

9

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Antalya'da 14. OHSAD Kurultayı'nda konuştu: (1)

10

İstanbul Havalimanı hava kargoda dünyanın "dağıtım merkezi" olmayı hedefliyor