Akduman, Erdemli’deki ormancılık faaliyetlerini inceledi

Akduman, Erdemli’deki ormancılık faaliyetlerini inceledi

Akduman, Erdemli’deki ormancılık faaliyetlerini inceledi

Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele eski genel müdürü Mustafa Gözükara ile birlikte Erdemli Orman İşletme Müdürü Murat Körlü, müdür yardımcısı ve şefler eşliğinde orman arazilerinde incelemelerde bulundu.
Akduman’ın uygulamalı teras eğitimi verdiği teknik gezide, 2020 yılı programında bulunan endüstriyel plantasyon sahalarında yapılmakta olan buror teraslar yerinde incelendi, teraslarda yan kazının, şev kesiminin ve toprak derinliğinin önemi vurgulandı.
Güzeloluk Şefliğinde 2012-2013 yıllarında tesis edilen gelir getirici tür çalışmaları ile yapılan ceviz ağaçlandırmaları da incelenirken, Harfilli köyü vatandaşları memnuniyetlerini ifade ettiler.
Ayrıca Toros Şefliğinde dozer sürümü ile yapılan sedir ağaçlandırma sahalarının durumunu yerinde inceleyen Akduman, Evdilek köyünde 2013 yılında yapılan gelir getirici tür ile ceviz ağaçlandırmaları ve ceviz fidanlarına bakım çalışmalarının devam edilmesi gerektiğini söyledi.


Güncel 26.08.2020 15:55:35 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME: Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki 8 kişi öldü, 26 kişi yaralandı

2

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Gül, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Yavuz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Antalya'da devrilen yolcu otobüsünün Isparta Otogarı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı

5

AK Parti Mersin Milletvekili Kıratlı kuvvetli yağıştan etkilenen ilçelerde inceleme yaptı

6

Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

7

GÜNCELLEME - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

8

GÜNCELLEME 2- Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 9'a yükseldi

9

Türk savunma sanayisi ihracat odaklı büyümeyi sürdürecek

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremde hasar gören 500 Evler Sitesi'nin yerinde güvenli konutlar yükseldi