Aksaray Belediyesi EMITT Fuarında yerini aldı

Aksaray Belediyesi EMITT Fuarında yerini aldı

Aksaray Belediyesi EMITT Fuarında yerini aldı

Aksaray Belediyesi, dünyanın en büyük ve saygın fuarlarından olan EMITT fuarında şehrin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini dünyaya tanıtmak için yerini aldı.
İstanbul’da yurtiçi ve yurtdışı birçok katılımcının olduğu fuar alanında Aksaray’ın öne çıkan değerlerinin tanıtımı yapılıyor. Aksaray standında tanıtıcı yayınlar ve görsel sunumların yanında el sanatları, yöresel ürünler ve folklorik değerler sergileniyor. Aksaray ile özdeşleşmiş tarihi ve manevi şahsiyetler etkili bir şekilde anlatılıyor. Aksaray Belediyesinin çalışmalarının da tanıtıldığı stantta kültürel yayınlar fuarda ziyaretçilerle buluşturuluyor. Aksaray Belediyesi tarafından yapılacak tanıtımla şehrin değerlerinin öne çıkarılması, şehre gelen turist sayısının artırılması sağlanacak.
Belediye Başkanı Evren Dinçer, dünyanın 5’inci büyük turizm fuarı olan EMITT’ te Aksaray’ın yine en çok ziyaret edilen stant olmasını beklediklerini söyledi. Başkan Dinçer EMITT Fuarının şehrin her yönüyle tanıtılması açısından önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekti. Başkan Dinçer, EMITT fuarına katılan tüm vatandaşları Aksaray standına davet etti.


Güncel 14.04.2023 13:48:50 0

İlginizi Çekebilir

1

"Tecrübe Haliç'te" söyleşisinin konuğu iş insanı Temel Kotil oldu

2

HUBrica Hızlandırma Programı'nın 3. dönem başvuruları başladı

3

Osmaniye’de akrobatik hareket yapan motosiklet sürücüsüne 128 bin 500 TL ceza

4

Sabancı Üniversitesi "QS 2026" dünya sıralamasında yükselişini sürdürdü

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 zanlı tutuklandı

6

TSKB GYO ile Türkiye Alzheimer Derneği işbirliği protokolü imzaladı

7

Vali Serdengeçti, Türkiye derecesi yapan 9 sporcuyu ağırladı

8

Osmaniye’de “100 atık pile bir pizza” projesine miniklerden destek

9

Polen alerjisi immünoterapiyle kontrol altına alınabiliyor

10

Antalya'da çocuklara eğitsel oyunlar eğitimi veriliyor