Aksaray Belediyesi EMITT Fuarında yerini aldı

Aksaray Belediyesi EMITT Fuarında yerini aldı

Aksaray Belediyesi EMITT Fuarında yerini aldı

Aksaray Belediyesi, dünyanın en büyük ve saygın fuarlarından olan EMITT fuarında şehrin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini dünyaya tanıtmak için yerini aldı.
İstanbul’da yurtiçi ve yurtdışı birçok katılımcının olduğu fuar alanında Aksaray’ın öne çıkan değerlerinin tanıtımı yapılıyor. Aksaray standında tanıtıcı yayınlar ve görsel sunumların yanında el sanatları, yöresel ürünler ve folklorik değerler sergileniyor. Aksaray ile özdeşleşmiş tarihi ve manevi şahsiyetler etkili bir şekilde anlatılıyor. Aksaray Belediyesinin çalışmalarının da tanıtıldığı stantta kültürel yayınlar fuarda ziyaretçilerle buluşturuluyor. Aksaray Belediyesi tarafından yapılacak tanıtımla şehrin değerlerinin öne çıkarılması, şehre gelen turist sayısının artırılması sağlanacak.
Belediye Başkanı Evren Dinçer, dünyanın 5’inci büyük turizm fuarı olan EMITT’ te Aksaray’ın yine en çok ziyaret edilen stant olmasını beklediklerini söyledi. Başkan Dinçer EMITT Fuarının şehrin her yönüyle tanıtılması açısından önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekti. Başkan Dinçer, EMITT fuarına katılan tüm vatandaşları Aksaray standına davet etti.


Güncel 14.04.2023 13:48:50 0

İlginizi Çekebilir

1

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

2

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

3

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

4

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi

5

Osmaniye’de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 düzensiz göçmen yakalandı, organizatör tutuklandı

6

Sabancı Vakfı ve Adecco Türkiye genç kadınların istihdamı için işbirliği yaptı

7

Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü'nü Mine Egbatan kazandı

8

Kozan'da kan bağışçılarına fidan hediye edildi

9

Kahramanmaraş'ta kar yağışı etkili oldu

10

Anadolu Isuzu Özbekistan'da faaliyet gösteren SamAuto'nun yüzde 75,2'sini devraldı