Akseki'de trafik haftası kapsamında etkinlik düzenlendi

Akseki

Akseki'de trafik haftası kapsamında etkinlik düzenlendi

ANTALYA - Antalya'nın Akseki ilçesinde, trafik haftası kapsamında "Bir Kural, Bir Ömür" temasıyla etkinlik organize edildi.

Akseki Hükümet Konağı önündeki programa, Akseki Kaymakamı Saliha Karataş, Antalya Jandarma Trafik Şube Müdürü Turgay Sarıoğlan, ilçe protokolü, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Trafik konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verildiği programda, bisiklet kullanan çocuklara kask, traktör sürücülerine reflektör hediye edildi.

"Yayalar Kırmızı Çizgimizdir" projesi kapsamında şehir merkezindeki yaya geçitleri boyanarak kırmızı çizgiler çekildi.

Kaymakam Karataş ve beraberindekiler, öğrencilerle trafik korteji yaparak trafik kurallarına uymanın önemine dikkati çekti.

Program kapsamında ayrıca, son 5 yıl içinde trafikte hiç ceza almayan ve kaza yapmayan sürücülere Antalya Jandarma Trafik Şube Müdürlüğü tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.



Yurt Dünya 6.05.2025 21:10:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

3

Hatay'da takla atan otomobildeki bebek öldü

4

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

5

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

6

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

7

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

8

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

9

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

10

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti