Akşener'e Bingöl'de Büyük İlgi

Akşener

Akşener'e Bingöl'de Büyük İlgi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bingöl’de halkın yoğun ilgisi ile karşılandığını ifade eden İl Başkanı Hasan Kızılboğa, “Bingöl halkı misafirperverdir. Bunu Genel Başkanımıza da en iyi şekilde gösterdiler. Cesur, yürekli ve misafirperver halkımız, kendisini en güzel şekilde ağırladı. Genel Başkanımız Meral Akşener’i bağrına basan, Bingöl halkına teşekkür ediyorum” dedi.
İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, “Teşkilatlarımız günlerce Genel Başkanımızın ziyareti için hazırlıklar yaptı. Halkımıza Genel Başkanımızın geleceğini duyurduk. Karşılama ile birlikte yoğun ve coşkulu bir kalabalık Genel Başkanımızı karşıladı. Bazı yerlerde konuşma yapması beklendi. Genel Başkanımız Meral Akşener, halkımıza çok anlamlı bir mesaj verdi; ‘Ben buraya miting ya da siyaset yapmaya gelmedim. Sizleri dinlemeye, sorun ve sıkıntılarına çözüm üretmek, gündeme taşımak için geldik. Bunu da birileri gibi seçim yatırımı için gelmedik, Millet Bizi Çağırdı bizde Milletimizin ayağına geldik ve çıkarsız menfaatsiz sizi dinliyoruz.’ Bu mesajın ardından da halkımız, esnaflarımız, nereye girdikse inanılmaz bir teveccühle karşılandık. Tüm halkımıza şükranlarımızı sunuyorum” şeklinde konuştu.

 
Genel Başkan Akşener ve genel merkez yöneticilerini baş tacı eden Bingöl halkına teşekkür eden Başkan Kızılboğa, “Öncelikle tüm il ve ilçe teşkilatlarımıza, gençlik ve kadın teşkilatlarımıza, Kurucular Kurulu üyelerimiz Cevat Saraç ve Kasım Ataoğlu’na sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Mensubu olmaktan gurur duyduğum, bizleri bağrına basan Şüküran Aşiretine gösterdikleri ilgi ve alaka ve açık desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız, ilimizden mutlu ayrıldı. İnanılmaz coşku ve teveccühle karşılanması nedeniyle tüm teşkilatlarımıza ve halkımıza teşekkür etti” ifadelerini kullandı.



Politika 6.11.2021 16:05:00 0
Anahtar Kelimeler: Akşener' Bingöl' Büyük

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı