Aksoy, milli eğitim camiası buluştu

Aksoy, milli eğitim camiası buluştu

Düziçi’nin Yarbaşı Beldesi Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, okulların başlamasına kısa bir süre kala eğitim camiası ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.

Düziçi’nin Yarbaşı Beldesi Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, okulların başlamasına kısa bir süre kala eğitim camiası ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.

Başkan Aksoy konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“İlçe Milli Eğitim Müdürü Cuma Sağır, Karaçarlı İlkokulu Müdiresi Elif Aksay ve Okulumuzun birbirinden değerli yönetici, öğretmen ve personelleriyle bir araya geldik.

Pazartesi günü başlayacak olan 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı sebebiyle Yarbaşı Belediyemiz ve Beldemiz Okulları arasında sağlanacak koordinasyon, alınacak tedbirler değerlendirildi.

Büyük bir fedakârlık ve gayretle çocuklarımızı yarınlara hazırlayan tüm eğitimcilerimize teşekkür ederim.”



Osmaniye 6.09.2024 17:07:00 0
Anahtar Kelimeler: Aksoy milli eğitim camiası buluştu

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 2 kişi yakalandı

2

Adana'da otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

3

Mersin'de arazilerini bağışlayan ailenin adı okula verildi

4

Mersin'de bir evden 7 kamyon çöp çıkarıldı

5

Türk Dil Kurumu Başkanı Mert, Hatay'da üniversite öğrencileriyle buluştu

6

Mersin'de öğrenciler "Su Seferberliği" etkinliğinde buluştu

7

Alanya Ultra Trail tanıtım toplantısı yapıldı

8

Yapı Kredi kripto varlık platformu için kuruluş izni aldı

9

Burdur'da Orman Haftası'nda fidanlar toprakla buluşturuldu

10

Migros Capital Markets Day'de büyüme ve dijital dönüşüm hedeflerini paylaştı