Aktivistler ölen dağcı arkadaşları anısına Süphan Dağı’na tırmandılar

Aktivistler ölen dağcı arkadaşları anısına Süphan Dağı’na tırmandılar

Aktivistler ölen dağcı arkadaşları anısına Süphan Dağı’na tırmandılar

Vangölü Aktivistleri Derneği üyeleri, hayatını kaybeden dağcı Tarık Bünyamin Kaya’nın anısına 4058 rakımlı Süphan Dağına tırmandılar.
Vangölü Aktivistleri Derneği üyeleri, ölen dağcı Tarık Bünyamin Kaya’nın anısına Bitlis’in Adilcevaz ilçesi sınırlarında bulunan 4058 rakımlı Türkiye’nin en yüksek 3’üncü dağı olan Süphan Dağı’na tırmanış düzenledi.
Tırmanışla ilgili bilgi veren Vangölü Aktivistleri Derneği Başkanı Dr. Erdoğan Özel, "Türkiye Dağcılık Federasyonu üyesi olan Tarık Bünyamin Kaya’nın anısına 4058 rakımlı Türkiye’nin en yüksek 3’üncü dağı olan Süphan Dağı’na tırmanış gerçekleştirdik. 11. kez yaptığımız Süphan Dağı zirve tırmanışında yol arkadaşımız, üyemiz, çalışmalarımızda yer alan ve aynı zamanda Türkiye Dağcılık Federasyonu üyesi olan Tarık Bünyamin Kaya’yı rahmetle anıyoruz. Bundan sonraki Süphan Dağı tırmanışlarımızı Tarık Bünyamin Kaya anısına yapacağız ve adını yaşatacağız" dedi.


Güncel 28.08.2022 15:53:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Akdeniz Üniversitesi'nden Bakım Hizmetlerinde Dijital ve Yeşil Dönüşüm Projesi

2

Ford Trucks Senegal pazarına girdi

3

Antalya'da bir iş yerinin kurşunlanmasıyla ilgili 3 şüpheli tutuklandı

4

Osmaniye'de 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

5

Tabipler Odası Başkanı Korkmaz: Tükenen aile sağlığı çalışanları hakları için ayakta

6

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 105 şüpheliyi yakalandı

7

TEB ile EBRD'den yeşil dönüşüm için 100 milyon avroluk anlaşma

8

Osmaniye’de kadın kooperatiflerine teknik gezi

9

Osmaniye'deki kazada ölen 3 kişi toprağa verildi

10

Uzm. Dr. Mürsel Koçer’den veda mesajı: Osmaniye sağlıkta tarihi bir dönüm noktasına ulaştı