Aktürk: "Ürgüp’ümüzün tarihine imza atmaya ve eserlerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz’

Aktürk:

Aktürk: "Ürgüp’ümüzün tarihine imza atmaya ve eserlerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz’

Ürgüp Belediyesi tarafından 17 milyon 735 bin TL bedelle yaptırılacak yarı olimpik yüzme havuzunun sözleşmesi imzalanarak yer teslimi yapıldı.
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün seçim beyannamesinde yer alan projelerden olan yarı olimpik yüzme havuzunun ihalesi yapıldı ve ihaleye ait sözleşme imzalandı. 17 milyon 735 bin TL bedelle yapımı tamamlanacak ihaleyi alan İzmir firması Demfer İnşaat Taahhüt Mimarlık ile Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk arasında sözleşme imzalandı. Yarı olimpik yüzme havuzu projesinde yer teslimi yapılarak yüklenici firma tarafından işe başlandı. Ürgüp’te eski mezbahanenin olduğu bölgede millet bahçesi içerisinde yer alacak spor kompleksinin en önemli parçası olan yarı olimpik yüzme havuzu, 2023 yılında Ürgüp’te hizmete girecek. Başkan Aktürk projenin her iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyerek proje hakkında bilgi verdi. Spora ve sporcuya önem verdiklerinin altını çizen Başkan Aktürk, projelerini günü birlik değil gelecek nesilleri düşünerek hayata geçirdiklerini vurguladı.
Ürgüp gençliğine hayırlı olmasını dileyen Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yaptığı açıklamada; “Daha önce müjdesini verdiğimiz, ilçemize ve gençlerimize çok şey katacağını düşündüğümüz Spor Kompleksi’mizin en önemli parçası olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’muzun ihale sürecini tamamlayarak yüklenici firma ile sözleşmemizi imzaladık. Ürgüp’ümüzün tarihine imza atmaya ve eserlerimizi bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.


Güncel 30.08.2022 09:08:11 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi