Alaçatı’da sanayi esnafı iş yerlerinin şehir içinde kalmasından dertli

Alaçatı’da sanayi esnafı iş yerlerinin şehir içinde kalmasından dertli

Alaçatı’da sanayi esnafı iş yerlerinin şehir içinde kalmasından dertli

Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı, Alaçatı’da küçük ve büyük sanayi sitelerini ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi. Ziyarette esnafın iş yerlerinin şehir içerisinde kaldığına yönelik sıkıntısını dinleyen Çakıcı, "Çeşme Projesini hazırlayanlarla görüşeyim. Sanayi, şehrin içinden gittiği zaman zaten turizm açısından bir avantaj olacak" dedi.
Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı, Alaçatı’da küçük ve büyük sanayi sitelerini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Kaymakam Çakıcı’ya; Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Tolga Özel ve İlçe Jandarma Komutanı Vekili Teğmen Ubeydullah Kalpak eşlik etti.
Alaçatılı sanayi esnafları, en büyük sorunun iş yerlerinin şehir içinde kalması olduğunu belirterek, şehrin dışında, daha modern bir sanayi sitesiyle sorunun çözülebileceğini ifade etti.

"Çeşme projesini hazırlayanlarla görüşeceğim"
Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı da, geçmişte, Karaköy bölgesinde bir proje çalışması başlatıldığını ve belli bir noktaya gelmiş olduğunu belirterek, "Ancak Çeşme Projesi geniş bir alanı kapsıyor. Proje daha detaylandırılmış değil. Fizibilite aşamasında. Sanayi sitesi için düşünülen yerle ilgili olarak, Çeşme Projesini hazırlayanlarla görüşeyim. Sanayi, şehrin içinden gittiği zaman, zaten turizm açısından bir avantaj olacak. Sanayinin taşınması herkesin lehine olacak. Çeşme Projesinin netleşmesinden sonra sanayi sitesinin nerede yapılabileceği ortaya çıkabilecek. Netleşince tahsisi yaptırılabilecek. Proje bittikten sonra nerede sanayi sitesi yapabileceğimiz ya da projenin nerede bittiğini ve bittiği yerden sonra nerede yapılabileceği belli olacak. Tabi ben öncelikle Karaköy’de düşünülen yerin projede işaretlenmesini önereceğim" diye açıkladı.


Güncel 26.11.2021 12:36:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi