Aladağ'da makam koltuklarına bir günlüğüne öğrenciler geçti

Aladağ

Aladağ'da makam koltuklarına bir günlüğüne öğrenciler geçti

ADANA - Aladağ Kaymakam Berker Çırak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gazi Yılancıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuklarını bir günlüğüne öğrencilere devretti.

Kaymakam Çırak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk İlkokulu öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul etti.

Çocukların bayramını kutlayan Kaymakam Çırak, koltuğunu bir günlüğüne ilkokul öğrencisi Ömer Berke Taşçı'ya bıraktı.

Aladağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gazi Yılancıoğlu da kendisini ziyaret eden 8. sınıf öğrencileri Raziye Su Bireispat ve Selver Su Cerit'e bir günlüğüne koltuğunu devretti.

Koltuğa geçen öğrenciler, telefonla şube müdürlerinden ilçedeki okulların durumuyla ilgili bilgi alarak eksikliklerin tamamlanması yönünde talepte bulundu.



Bölgeden 22.04.2022 18:10:10 0

İlginizi Çekebilir

1

TEKNOFEST Genel Sekreteri Muhammet Saymaz Hatay'da öğrencilerle buluştu

2

Adana'da 2 çocuğunu öldüren baba intihar etti

3

Mersin'deki Rum Ortodoks Kilisesi'nde Noel ayini yapıldı

4

Hatay'da Ortodoks kiliselerinde Noel ayini düzenlendi

5

Isparta'da sis etkili oldu

6

Burdur'da yaralı halde bulunan vaşak, tedavi altına alındı

7

Porsuk Çayı'nda cesedi bulunan öğretmenin cenazesi Mersin'de defnedildi

8

Osmaniye'de özel spor tesisleri denetlendi

9

ŞOK Marketler pestisit kontrolü için laboratuvar kurdu

10

Türk Ticaret Bankası'nın Antalya şubesi hizmete açıldı