Alanya’da 12 bin dezenfeksiyon kiti okullara dağıtılıyor

Alanya’da 12 bin dezenfeksiyon kiti okullara dağıtılıyor

Alanya’da 12 bin dezenfeksiyon kiti okullara dağıtılıyor

Alanya Belediyesi, Covid-19 ile mücadele çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce hazırlanan 12 bin dezenfeksiyon kiti okulların da açılmasıyla birlikte öğrencilere dağıtılmaya başlandı.
Alanya Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat çekmek amacıyla hazırlanan 12 bin dezenfeksiyon kiti öğrencilere dağıtılmaya başlandı.

Hazırlanan dezenfeksiyon kitlerinin tüm okullardaki öğrencilere ulaştırılacağını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Eğitime ve öğretime verdiğimiz önemi çocuklarımızın sağlığı için de vermemiz gerektiğinin bilinciyle hazırladığımız dezenfeksiyon kitleri çocuklarımıza dağıtıyoruz. Bu amaçla hazırlanan 12 bin kitin dağıtımına ekiplerimizle birlikte başladık. Bu vesileyle tüm öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi diliyorum” dedi.


Güncel 2.09.2021 15:38:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de park halindeki otomobil alev alev yandı

2

Yapı Kredi'nin kadın çalışan oranı yüzde 61,6 oldu

3

Yüzde 52 kadın çalışan oranına ulaşan Yıldız Holding fırsat eşitliği ile büyüyor

4

Eşine yardım için başladığı ayakkabı tamirciliğinde usta oldu

5

Antalya'da apartman dairesinde çıkan yangında 6 kişi dumandan etkilendi

6

Mersin Müftüsü Mustafa Topal'dan Bozyazı Müftülüğüne ziyaret

7

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu'ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

8

Adana'da "Yağmur Suyu Hasadı ve Gri Su Geri Kazanım Sistemleri" semineri düzenlendi

9

Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 10. yılını kutladı

10

Osmaniye’de ekili alanlarda tarla kontrolleri ve süne takibi sürüyor