Alanya’da binlerce canlı salyangoz kıyıya vurdu

Alanya’da binlerce canlı salyangoz kıyıya vurdu

Alanya’da binlerce canlı salyangoz kıyıya vurdu

Antalya’nın Alanya ilçesinde kıyıya vuran binlerce canlı salyangoz görenleri şaşkına çevirdi. 5 kilometrelik plajın üçte birinde sahili adeta kaplayan salyangozları gören bazı vatandaşlar canlı salyangozlar yeniden denize attı.
Alanya’da sabah erken saatlerde Keykubat plajına inen vatandaşlar gözlerine inanamadı. Geçtiğimiz günlerde kıyıya vuran deniz analarından sonra sahil bu defa kıyıya vuran on binlerce canlı salyangoza sahne oldu. 5 kilometrelik Keykubat ve Galip Dere plajının sahilinin üçte bire yakın bölümü kıyıya vuran salyangozlarla dolarken bazı duyarlı vatandaşların salyangozları denize attığı gözlendi.
10 yıldır Keykubat plajında su sporu işletmeciliği yapan Hasan Argani, ilk kez böyle bir dağa olayıyla karşılaştığını ve bu kadar çok salyangozun ilk defa kıyıya vurduğunu belirterek, "Bundan birkaç hafta önce deniz anaları kıyıya vurmuştu, son üç güdür çok az sayıda salyangozu kıyıda görmüştüm ama bu sabah binlercesini görünce şaşkına döndüm. Elimden geldiği kadar toplayıp denize yeniden atıyorum" dedi.


Güncel 5.03.2022 13:37:49 0

İlginizi Çekebilir

1

İskenderun'da polis denetim gerçekleştirdi

2

Adana'da sağanak nedeniyle kapanan yol yeniden ulaşıma açıldı

3

İstanbul Ticaret Üniversitesine YÖKAK'tan 5 yıllık "Tam Akreditasyon"

4

Anamur ilçesinde "Cami-Çocuk Buluşması" etkinliği yapıldı

5

Pozantı'da bedensel engelli kadına akülü tekerlekli sandalye desteği sağlandı

6

Osmaniye’de yıldız erkekler bilek güreşi müsabakalı sona erdi

7

Osmaniye’de, otoyolda motosiklet yarışı yapanlara 430 bin TL ceza

8

Osmaniye’de terör ve aranan şüphelilere operasyon: 3 tutuklama

9

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Osmaniye’de öğrencilere tanıtıldı

10

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Arçelik'ten öğrencilere tasarım işbirliği